A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради Красноградського району Харківської області

01 червня - Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2021 09:52
Кількість переглядів: 83

Щороку, 1 червня, в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни –Міжнародний день захисту дітей.

Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги – батьків, вихователів, учителів, наставників.

Саме заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя дорослі готові долати всі труднощі і перешкоди.

Сьогодні цей день набуває особливого значення, адже на превеликий жаль, і в Україні є діти, яким бракує тепла, дружнього спілкування з однолітками, справжнього дитинства і мирного неба над головою!

В Україні цей день відзначається із 1998 року. У 1991 році Україна приєдналася до Конвенції ООН про права дитини, згідно з якою кожна держава зобов'язана поважати та заохочувати право дитини на всебічну участь у культурному і творчому житті, забезпечувати їй повноцінне дозвілля й відпочинок та сприяти наданню для цього відповідних можливостей. День захисту дітей - щасливе та безтурботне свято. Тому основна мета - провести веселе свято із піснями, танцями, конкурсами та подарунками. Діти надовго запам'ятають на довго, а головне із задоволенням виконуватимуть завдання. У цей літній день були влаштовані різні розважальні заходи для дітей. Серед їхнього числа: конкурси з подарунками, концерти, всілякі виставкові та пізнавальні заходи. З нагоди Міжнародного дня захисту дітей 1 червня 2021року  працівниками будинків культури проведено такі святкові заходи для дітей Старовірівської громади. Кожен будинок культури організував  театралізовану  розважальну програму для дітей та їх батьків. Малеча  подорожувала країною дитинства, брала участь у казкових мандрах, у піратських квестах , побувала у гостях у Міккі Мауса, зустрічала казкове літо . Дорослі поздоровили дітей  з чудовим святом, побажали їм мирного неба, міцного здоров’я, здійснення мрій та безмежної любові небайдужих людей. На завершення святкування   діти отримали подяки, подарунки та солодощі.

Щиро бажаємо вам, дорогі наші маленькі друзі, вашим батькам, бабусям і дідусям, миру, міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку.

Нехай дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра!



« повернутися

Вхід для адміністратора