A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради Красноградського району Харківської області

Тиждень Цивільного Захисту

Дата: 28.05.2021 15:24
Кількість переглядів: 74

З 25 по 28 травня у закладах загальної середньої освіти Старовірівської сільської ради проходив тиждень цивільного заходу. Протягом тижня кожен заклад міг обрати день, в межах якого проходили заходи, спрямовані на вироблення в учнів умінь, навичок  грамотно і чітко діяти в різних  надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров’я і життя; формування та розвиток в учнів високих морально-психологічних якостей: відваги, витримки, ініціативи та кмітливості, взаємодопомоги, постійної готовності правильно діяти при загрозі чи виникненні надзвичайних ситуацій; практична перевірка вміння та навичок учнів користуватися засобами індивідуального  захисту, виготовляти найпростіші засоби захисту органів дихання,  надавати першу домедичну допомогу.

День цивільного захисту мав на меті відпрацювання учасниками освітнього процесу,  невоєнізованих формувань цивільного захисту правильності дій щодо подолання негативних наслідків надзвичайних ситуацій, спрямованих на гарантування безпеки та захисту населення, матеріальних та культурних цінностей у мирний час та особливий період.

Учні та педагогічний колектив закладів освіти удосконалили свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти , щоб захистити своє здоров'я та життя.

  З цією метою було заплановано і проведено багато різноманітних заходів. Основну увагу було приділено практичним заняттям.

         Упевнені, подібні заходи сприятимуть безпеці дітей, адже наша зброя - це знання правил.



« повернутися

Вхід для адміністратора