A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради Красноградського району Харківської області

26 квітня - Міжнародний день пам'яті Чорнобиля

Дата: 26.04.2022 09:42
Кількість переглядів: 104

             

              Сьогодні 26 квітня – роковини Чорнобильської катастрофи. У цей день людство вшановує пам’ять жертв радіаційних аварій та катастроф, а також героїзм персоналу ЧАЕС, пожежників, військовослужбовців, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії. 

              Сьогодні ми висловлюємо щирі слова подяки та засвідчуємо свою шану за героїзм та самовідданість всім ліквідаторам страшної аварії. Адже ціною власного життя та здоров'я без вагань та роздумів, ви ліквідовували наслідки аварії на Чорнобильській АЕС. Усвідомлюючи всю складність ситуації, ви, нехтуючи власною безпекою, ступили назустріч неприборканому смертоносному лиху, щоб зберегти життя мільйонів людей не лише у нашій державі, а й на всій планеті.

               Ми схиляємо голови  перед пам`яттю тих, хто загинув  у цій боротьбі.

               Ми закликаємо зберігати пам`ять Чорнобиля і  вшанувати мужність тих  ліквідаторів, які живуть сьогодні поряд з  нами.

              Шановні учасники ліквідації на Чорнобильській атомній станції! Сердечно бажаємо вам і вашим родинам    міцного здоров’я, життєвої енергії та наснаги, сімейного затишку, щастя, миру, добра та злагоди. Нехай щира людська подяка зігріває ваші серця, опалені загравою Чорнобильської катастрофи.


« повернутися

Вхід для адміністратора