A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради Красноградського району Харківської області

Майбутні вступники мають двічі підтвердити свій намір брати участь у вступному випробуванні

Дата: 30.05.2022 14:38
Кількість переглядів: 92

Майбутні вступники, які планують складати мультипредметний тест ЗНО, мають двічі підтвердити свій намір брати участь у вступному випробуванні. На цьому наголосили в Українському центрі оцінювання якості освіти, коментуючи хід першого етапу підтвердження.

Так, з 20 травня до 7 червня триває перший етап підтвердження участі в основній сесії НМТ.

Станом на 26 травня 2022 року спеціальну форму, розміщену на інформаційній сторінці у вкладці «Підтвердження участі в НМТ», заповнили майже 149 тисяч учасників.

В УЦОЯО наголосили, що кожен потенційний учасник, виконуючи підтвердження, має зробити вибір населеного пункту, зручного для проходження основної сесії НМТ, із запропонованого переліку.

Під час другого підтвердження, яке відбуватиметься з 21 червня до 7 липня 2022 року, учасники остаточно визначатимуться з вибором місця складання і за потреби зможуть змінити населений пункт на той із запропонованих, де зручніше буде пройти тестування.

Тільки після проходження двох етапів підтвердження участі в НМТ з 12 липня 2022 року для учасника з’явиться можливість завантажити із вкладки «Місце проведення» запрошення-перепустку, де буде зазначено дату, час і місце проходження ним національного мультипредметного тесту.


« повернутися

Вхід для адміністратора