A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради Красноградського району Харківської області

21 листопада - День Гідності і Свободи

Дата: 21.11.2022 08:40
Кількість переглядів: 63

Сьогодні, 21 листопада, вся Україна відзначає знаменну дату – День Гідності та Свободи. Події цього дня, котрі відбувалися із дев’ятирічним інтервалом – Помаранчева революція (2004) та Революція Гідності (2013) – змінили хід вітчизняної новітньої історії, засвідчили європейський вибір нашої держави, вплинули на формування національної свідомості українців.

Мільйони людей вийшли на Майдан, аби висловити свою громадянську позицію, відстояти демократичні цінності та право жити у власній країні. Багато борців за волю і незалежність України віддали свої життя за високі ідеали справедливості, честі і свободи.

Нині, коли російська федерація розв’язала повномасштабну війну проти нашої держави, українці, маючи приклад незламності та патріотизму своїх співгромадян, продовжують об’єднуватися навколо ідей Свободи та Демократії, дають рішучу відсіч агресору, боронять кожен метр рідної землі.

Низький уклін бійцям, які захищали та нині захищають нашу територіальну цілісність. Низький уклін волонтерам, всім тим, хто наближує Перемогу у тилу.

Від щирого серця бажаємо усім нам перемоги та миру, злагоди і непохитної віри, що ми зуміємо зробити все, як єдиний великий народ.

З Днем Гідності і Свободи!


« повернутися

Вхід для адміністратора