A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради Красноградського району Харківської області

Підсумки проведення ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2022/2023 навчальному році

Дата: 04.01.2023 16:18
Кількість переглядів: 77

127 здобувачів освіти Старовірівської громади взяли участь у 11 олімпіадах: українська мова та література, історія, правознавство, математика, англійська мова, географія, біологія, фізика, хімія, інформатика, астрономія. 32 учні стали переможцями. Всього здобули 4 перших місця, 7 других місць, 21 третє місце. Серед закладів освіти Старовірівської громади на участь у ІІ (районному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад були представлені команди Охоченського ліцею, Станичненського ліцею, Миколаївського ліцею, Слобожанського ліцею, Старовірівського лцею, Власівської гімназії, Старовірівської гімназії, Караванської філії Старовірівського ліцею. Найбільше учасників було від Охоченського ліцею – 43 учні, найбільшу кількість перемог здобули учні Старовірівського ліцею – 10. Учениця Старовірівського ліцею Євтушенко Катерина перемогла у 7 олімпіадах, де у трьох з них (біологія, географія, українська мова та література) увійшла до складу команди на участь у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад.

      Дякуємо вчителям за гідну підготовку учнів до олімпіад!

      Вітаємо учасників олімпіад громади з перемогою у ІІ (районному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад та бажаємо успіхів і нових перемог!

Наказ № 95 від 20.12.2022 року відділу освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради Красноградського району Харківської області "Про підсумки участі у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів учнів закладів загальної середньої освіти Старовірівської територіальної громади у 2022/2023 навчальному році" 


« повернутися

Вхід для адміністратора