A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради Красноградського району Харківської області

Тиждень безпеки в Старовірівській громаді

Дата: 22.11.2023 15:07
Кількість переглядів: 27

      На виконання Плану заходів щодо реалізації Стратегії підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2024 року, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2020 року № 1360- р, постанови Кабінету Міністрів України від 21.12.2020 № 1287 «Про затвердження Державної програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2024 року» та в рамках реалізації заходів Другого Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030 у світі, у період з 13 по 19 листопада 2023 р. у закладах освіти Старовірівської громади відбувся другий етап щорічного Тижня безпеки дорожнього руху.

       До проведення Тижня безпеки дорожнього руху долучились 8 закладів загальної середньої освіти у тому числі 2 філії Старовірівського ліцею, 5 дошкільних підрозділів та 3 заклади дошкільної освіти, кількість учасників - 904 дитини. В рамках Тижня було проведено низку тематичних бесід, вікторин, ігор  та  занять. Акцентувалась увага на питаннях щодо забезпечення захисту життя та здоров’я дітей у процесі дорожнього руху, зокрема, 17 листопада 2023 року всі діти громади долучилися до єдиного національного уроку «Безпечна дорога додому». Здобувачі осіти повторили  дорожні знаки, правила їзди на велосипеді  та  мопеді, права та обов’язки пасажирів. Кожен з учасників єдиного національного уроку «Безпечна дорога додому»  зрозумів, що  уникнути  трагічних ситуацій на дорозі можна лише спільними зусиллями  всіх учасників дорожнього руху. 

        16, 17 та 22 листопада у режимі онлайн було проведено єдиний урок з безпеки життєдіяльності дітей за участю провідного інспектора ВЗНС Красноградського РУ ГУ ДСНС Руслана ПІДДУБНОГО у Слобожанському та Станичненському ліцеях на тему: «Дії під час виявлення вибухонебезпечних предметів». Діти отримали відповіді на такі питання: що таке міна, які бувають міни, як діяти, якщо побачив міну. Учасники повторили правила дій при виявленні мін, перерахували місця, які можуть нести небезпеку для життя.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора