A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради Красноградського району Харківської області

Двіжимба

Дата: 07.05.2024 15:30
Кількість переглядів: 20

Нещодавно Українська ДСНС разом з дитячим фондом ООН ЮНІСЕФ створили проєкт для українських школярів, який називається «Двіжимба». Цей проєкт створений для того, щоб залучити підлітків та підвищити їхнє розуміння про важливість дотримання різних правил безпеки за допомогою того, що їм наразі цікаво – соціальних мереж.

Двіжимба — «двіж» + «імба» (від англ. imbalanced, що означає «незбалансований», скорочено imba) — первісно геймерський термін, а нині молодіжне сленгове слово для позначення чогось нереально крутого. Учасники проєкту називають себе «двіжимбери».

У рамках «Двіжимби» в українських закладах освіти, де функціонують Дружини юних рятувальників (маленькі помічники ДСНС), створюють команди однодумців, з якими мають зареєструвати спільний акаунт у тіктоці.

Вони повинні виконувати челенджи на різні теми, у тому ж числі знімати тіктоки. Школярі не просто створюють будь-який контент. Перше відео має знайомити глядача з командою, для його створення вони застосують весь всій творчий потенціал. Кожного тижня двіжимбери отримуватимуть нові завдання.

 

Кожне виконане завдання буде оцінюватися, а також отримуватиме симпатію від ЮНІСЕФ, ДСНС та інфлюенсера у балах. А також на кожному новому етапі найкращим командам заготовлені різні призи. Двіжимберам, які у фіналі наберуть найбільше балів, обіцяють подарунок.

У «Двіжимбі» беруть участь й підлітки з Старовірівської громади, загалом 3 команди двіжимберів:

Команда Станичненського ліцею «Сміливці», команда Старовірівського ліцею «СМІЛИВЦІ» та команда Охоченського ліцею "Фенікс".

Всього 25 учасників громади.    

 

Наші команди двіжимберів з першим завданням справилися!
Двіжимбери постійно креативлять, придумують, знімають, монтують і поширюють в мережі Тік – ток (перед цим - проходять модерацію, тому все безпечно)!
Кожне завдання оцінює ДСНС, UNICEF та зірковий інфлюєнсер!
Але потрібна ваша підтримка! Кожен ваш лайк, комент чи репост наближає команди Старовірівської громади до перемоги!



« повернутися

Вхід для адміністратора