A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради Красноградського району Харківської області

Конкурс на заміщення вакантної посади директора КЗ "Старовірівська Публічна бібліотека"Старовірівської сільської ради Красноградського району Харківської області

Дата: 10.01.2023 09:42
Кількість переглядів: 85

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора КЗ «Старовірівська Публічна бібліотека» Старовірівської сільської ради Красноградського району Харківської області з 10 січня 2023 року.

Особа, яка бере участь у конкурсі, упродовж 15 робочих днів з дня оголошення конкурсу подає такі документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

- автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

- копію документа, що посвідчує особу;

- копії документів про освіту;

- копію трудової книжки;

- довідку про відсутність судимості;

-  рекомендаційні листи довільної форми (за наявності);

- мотиваційний лист довільної форми;

- проєкт програми розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Зазначені документи надаються до відділу освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради у встановлений цим пунктом строк.

Перелік документів не є вичерпним. Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

           Документи приймаються протягом 15-ти робочих днів з дня початку конкурсу. Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, умов проведення конкурсу надається в приміщенні відділу освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради за адресою: с. Старовірівка, вул. Центральна, 64.

Вимоги до директора Публічної бібліотеки:

1. Директором Публічної бібліотеки може бути особа, яка:

- має спеціальну освіту в бібліотечній галузі, або стаж роботи у бібліотечній сфері не менше трьох років;

- володіє державною мовою;

- має знання чинного законодавства в бібліотечній сфері;

- володіння  персональним комп’ютером у режимі користувача;

- здатна за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

2. Не може бути призначена на посаду керівника комунального закладу культури особа, яка:

- за рішенням суду визнана недієздатною або її дієздатність обмежена;

- має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку, або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

-   є близькою особою або членом сім'ї керівників Органу, який відповідно до статутних документів здійснює управління закладом.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора