A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради Красноградського району Харківської області

Новини

Робочий візит голови Харківської обласної ради Артура Товмасяна до Старовірівської ТГ

25.03.2021 року Старовірівську територіальну громаду з робочим візитом відвідав голова Харківської обласної ради Артур ТОВМАСЯН. На зустрічі також були присутні голова Красноградської районної державної адміністрації Олександр КАЙДАШ та голова Красноградської районної ради Володимир ПТИШНИК.

15:40 26.03.2021

Безпечна поведінка в цифровому середовищі

БЕЗПЕКА ДІТЕЙ У ЦИФРОВОМУ ПРОСТОРІ – МОН НАДАЄ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДЛЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ТА БАТЬКІВ Останнім часом збільшилася кількість випадків небезпечної поведінки дітей, що загрожує їхньому життю та здоров’ю. Зокрема, йдеться про вплив соціальних мереж в інтернеті. Для підвищення обізнаності вчителів, керівників закладів освіти, батьків та їхніх дітей МОН розробило рекомендації для проведення додаткових профілактичних заходів закладами освіти серед дітей та інформування батьків.

08:31 15.03.2021

Профорієнтаційні заходи у закладах освіти Старовірівської громади

Сьогодні, 12 березня 2021 року у КЗ "Слобожанський ліцей" та КЗ "Станичненський ліцей" відбувся профорієнтаційний захід під керівництвом провідного фахівця з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Нововодолазької районної філії Харківського ОЦЗ, профконсультанта Назаренко Ю.В., яка провела бесіду з учнями 9-11 класів на тему: «Успішний вибір професії». Здобувачі освіти дізналися, що завдяки службі зайнятості вони можуть отримати професійно-технічну освіту та опанувати одну з 34-х професій Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Учні мали змогу скористатися порадами фахівця щодо того, як вірно обрати для себе майбутню професію. Особливо корисним для старшокласників був тест на виявлення професійних здібностей за типом мислення, який вони пройшли разом з Юлею Володимирівною.

14:24 12.03.2021

9 березня - 207-ма річниця від Дня народження Тараса Шевченка

Щороку в Україні відзначають Шевченківські дні 9 і 10 березня, які припадають на роковини народження і смерті Тараса Шевченка. Цього року Україна відзначає 207 річницю з дня народження великого українського поета. Споконвіку щедрою і благословенною була українська земля, бо на ній народжувалися люди, перед генієм котрих схиляється світ. І найперший серед них — Тарас Шевченко, велетень духу і співець народної свободи.

08:10 09.03.2021

Привітання з Міжнародним жіночим днем

Шановні, дорогі, прекрасні, чудові, кохані жінки! Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового весняного свята – 8 Березня! Ваша енергія, відповідальність, активна життєва позиція несуть у світ злагоду, добро і любов. Бажаємо вам завжди бути щасливими, здоровими, оточеними ніжністю і турботою. Нехай вас завжди супроводжує впевненість у завтрашньому дні!

19:30 07.03.2021

150-річчя з Дня народження Лесі Українки.

Відзначення 150-річчя з дня народження Лесі Українки включено до календаря пам’ятних дат ЮНЕСКО на 2021 рік. Згідно з Постановою Верховної Ради України ювілей письменниці та громадського діяча буде відзначатися на державному рівні. З нагоди пам`ятної дати здобуачі освіти Старовірівської громади   взяли участь у різноманітних  тематичних заходах. - Старовірівська Публічна Бібліотека прийняла участь у Міжнародному літературному марафоні "Моя Леся Українка" та в Обласній акції "Харківщинка Вітає Лесю Українку"

12:10 26.02.2021

Вхід для адміністратора