A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради Красноградського району Харківської області

Новини

150-річчя з Дня народження Лесі Українки.

Відзначення 150-річчя з дня народження Лесі Українки включено до календаря пам’ятних дат ЮНЕСКО на 2021 рік. Згідно з Постановою Верховної Ради України ювілей письменниці та громадського діяча буде відзначатися на державному рівні. З нагоди пам`ятної дати здобуачі освіти Старовірівської громади   взяли участь у різноманітних  тематичних заходах. - Старовірівська Публічна Бібліотека прийняла участь у Міжнародному літературному марафоні "Моя Леся Українка" та в Обласній акції "Харківщинка Вітає Лесю Українку"

12:10 26.02.2021

Успішний вибір професії

17 лютого у КЗ «Старовірівський ліцей» відбувся профорієнтаційний захід під керівництвом провідного фахівця з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Нововодолазької районної філії Харківського ОЦЗ, профконсультанта Назаренко Ю.В., яка провела бесіду з учнями 9-11 класів на тему: «Успішний вибір професії». Юлія Володимирівна розкрила питання щодо давніх та популярних професій, а також професій, які є актуальними на сьогоднішній день. Учні мали змогу скористатися порадами фахівця щодо того, як вірно обрати для себе майбутню професію. Особливо корисним для старшокласників був тест на виявлення професійних здібностей за типом мислення, який вони пройшли разом з Юлею Володимирівною. Здобувачі освіти дізналися, що завдяки службі зайнятості вони можуть отримати професійно-технічну освіту та опанувати одну з 34-х професій Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. На згадку всі учасники профорієнтаційного заходу зробили фото та отримали астрологічні прогнози для вибору професії.

15:06 17.02.2021

Семінар працівників закладів культури Старовірівської громади

  16 лютого відбувся семінар працівників закладів культури Старовірівської громадина базі Караванського сільського Будинку культури. Учасники семінару проаналізували методичні рекомендації, поділілись досвідом роботи, намітили плани на подальшу роботу. Дякуємо творчому колективу Караванського СБК в особі директора Пономаренко С.О. та художнього керівника Литовки М.О. за дружню та теплу зустріч у їхньому закладі культури.

15:03 17.02.2021

Вхід для адміністратора