A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради Красноградського району Харківської області

Новини

Затверджено державний стандарт базової середньої освіти

30 вересня 2020 року Кабінет Міністрів України затвердив Державний стандарт базової середньої освіти. Документ створює умови для продовження реформи «Нова українська школа» у 5-9 класах з 2022 року. МОН УКРАЇНИ

13:17 05.10.2020

Привітання з Днем працівника освіти

Шановні освітяни! Вітаємо Вас з професійним святом! Бажаємо впевненості та бадьорості, здоров’я та натхнення, поваги та любові, вдачі та успіху. Нехай кожен день буде добрим та веселим, цікавим та яскравим, нехай кожен учень радує Вас своїми досягненнями, нехай кожна близька людина дарує Вам гармонію та щастя.

12:04 02.10.2020

Поповнення матеріальної бази харчоблоку КЗ "Старовірівський ліцей"

Відділом освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради для оновленого харчоблоку комунального закладу "Старовірівський ліцей Старовірівської сільської ради Нововодолазького району Харківської області"  придбано нове обладнання.

11:49 02.10.2020

Вітаємо з Всеукраїнським днем бібліотек!

Шановні бібліотекарі! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства. Бажаємо вам, шановні бібліотекарі, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.

10:27 30.09.2020

ВІТАННЯ З НАГОДИ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ДНЯ ДОШКІЛЛЯ!

27 вересня ми щорічно відзначаємо професійне свято працівників закладів дошкільної  освіти. Шановні вихователі та працівники закладів дошкільної освіти Старовірівської громади! Дякуємо Вам за самовідданість та безмежну прихильність до свого покликання, любов до дітей, щиру турботу про їх добробут і частку душі, подаровану своїм підопічним! Бажаємо Вам благополуччя у родинах, міцного здоров`я, нових професійних звершень. Нехай всі мрії здійснюються, а натхнення дарує нові ідеї і плани! Хай щедрою буде доля та оминають життєві негаразди! Зі святом!                                        

14:53 27.09.2020

З Днем фізичної культури та спорту України!

Сьогодні професійне свято відзначають фізкультурники і спортсмени  України!                                                                         Щиро вітаю усіх причетних до справи спорту - діючих спортсменів, ветеранів галузі, юних вихованців спортивних шкіл, викладачів і тренерів, функціонерів спорту, вболівальників, прихильників фізичної культури і здорового способу життя, всіх причетних до справи розвитку культури фізичної!!! Зичу усіляких гараздів і нових перемог, сил духу і сили волі, здійснення мрій і досягнення вершин!!! Зі святом!!!

09:10 12.09.2020

Увага! Оновлений перелік рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19

Звертаємо увагу! З 00:00 годин 7 вересня 2020 року набув чинності оновлений перелік рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19. «Червоний» рівень буде встановлено в: - Великобурлуцькому районі. «Помаранчевий» рівень в: - м. Харків, - м. Люботин, - Первомайському та Харківському районах. «Жовтий» рівень в: -  м. Куп’янськ, -  м. Чугуїв, -  Балаклійському, Барвінківському, Богодухівському, Дергачівському, Зміївському, Золочівському, Коломацькому, Краснокуцькому, Шевченківському районах. Нагадуємо, що для кожного з рівнів діють певні обмежувальні заходи:

15:21 11.09.2020

Вхід для адміністратора