A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради Красноградського району Харківської області

Новини

«Діти єднають Україну»

24 жовтня в «Обласному організаційно - методичному театрально-концертному центрі» в рамках V Обласного ювілейного патріотичного форуму «Діти єднають Україну» відбулася церемонія нагородження лауреатами обласного конкурсу дитячого малюнку «Харківщина туристична».На цьому заході були відзначені учениці Старовірівського ліцею Волобуєва Карина та Апалькова Аліна.  Дівчата отримали дипломи та книжки у подарунок. Підтримати дівчат приїхали активні учні ліцею. Всі отримали масу позитивних емоцій, переглянули виступи українських народних колективів, а на завершення свята подивилися виставу «Мауглі» у виконанні дитячого театру.

22:58 03.11.2019

Районний фестиваль військово-патріотичної пісні

26 жовтня в Нововодолазькому районному будинку культури відбувся відкритий міжрайонний фестиваль військово-патріотичної пісні «На крилах пам’яті», присвячений Дню визволення України. Старовірівську громаду на цьому конкурсі представляли Світлана Тверитнікова та тріо "Нова Хвиля" (Старовірівський СБК), а також Анна Квашнікова (Караванський СБК), яка за підсумками посіла ІІІ місце.

22:32 03.11.2019

Підвищення кваліфікації вчителів початкових класів

з 28 жовтня по 01 листопада   проходили курси з підвищення кваліфікації учителів початкових класів, які навчатимуть учнів 1-х класів за новим Державним стандартом початкової освіти, та заступників директорів закладів загальної середньої освіти з навчально-виховної роботи за темою: "Особливості організації освітнього процесу у 1-му класі в умовах упровадження нового Державного стандарту початкової освіти".

22:32 03.11.2019

Спецкурси по підвищенню кваліфікації

28.10.2019 на базі Нововодолазького ліцею №3 розпочали роботу спецкурси по підвищенню кваліфікації у зв'язку із запровадженням Концепції "Нова українська школа" за темою: "Формування наскрізних умінь у процесі дослідницько-пошукової діяльності у молодших школярів на уроках інтегрованого курсу "Я досліджую світ" , участь в яких взяли вчителі 1-2 класів.  

22:29 03.11.2019

Семінар "Інтерактивні форми проведення педагогічної ради"

11.10.2019 на базі КЗ "Ватутінський ліцей" відбувся семінар "Інтерактивні форми проведення педагогічної ради" для директорів та заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗЗСО Нововодолазького району та Старовірівської об'єднаної територіальної громади.

22:24 03.11.2019

Осінні канікули

21 жовтня в закладах загальної середньої освіти Старовірівської ОТГ розпочалися осінні канікули. 

22:16 03.11.2019

Конкурс ораторського мистецтва

«Людина завжди повинна пам’ятати, звідки вона пішла у життя» - темою конкурсу стали рядки з твору відомого кінорежисера, драматурга, письменника Олександра Довженка. 03 жовтня в Старовірівському СБК пройшов конкурс ораторського мистецтва серед учнів закладів освіти Старовірівської об’єнаної територіальної громади.

22:05 03.11.2019

Вхід для адміністратора