A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради Красноградського району Харківської області

Новини

День Конституції та День молоді в Старовірівській громаді

День Конституції та День молоді в Старовірівській об’єднаній громаді святкували разом в с. Мелихівка 29 червня. До святкування приєдналися художні колективи с. Старовірівка та с. Караван. Були присутні на святі і почесні гості: голова Нововодолазької районної ради Ротач С.О., заступник голови Нововодолазької районної державної адміністрації Балюк Л.М., голова Старовірівської об’єднаної територіальної громади Біндус М.В., начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради Абдула Н.О., виконуючий обов’язки старости Мелихівського старостинського округу Рудаченко В.Г., виконуючий обов’язки старости Караванського старостинського округу Пасько С.М., голова Охоченської сільської ради Шестаков М.В. та заступник генерального директора Мелихівського СП Купрєєв Р.М. На святі також привітали випускниць Мелихівського ліцею та вручили їм цінні подарунки.

12:49 02.07.2019

Випускний бал - 2019

27 червня в Старовірівській об’єднаній територіальній громаді пройшли випускні вечори для учнів 11 класів. Своїх випускників вітали Старовірівський, Мелихівський та Караванський ліцеї. Лунали пісні, привітання від гостей, побажання випускникам від вчителів, батьків. Всі випускники отримали цінні подарунки від відділу освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради.

22:46 27.06.2019

Програма оздоровлення Старовірівської ОТГ - в дії

  В 2019 році в Старовірівській ОТГ було затверджено Програму оздоровлення дітей влітку. Згідно з Програмою учні закладів освіти Старовірівської сільської ради різних пільгових категорій вперше мають можливість оздоровитися безкоштовно в таборі "Золотий колос". В цьому році таку можливість отримали 22 учні

09:16 27.06.2019

Перші результати ЗНО-2019

На сайті ХРЦОЯО на інформаційних сторінках учасників розміщено результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, математики, фізики. Учасники можуть також завантажити картки результатів і скан-копії бланків відповідей з цих предметів.

14:17 18.06.2019

Закінчення оздоровчої кампанії у пришкільних таборах

Закінчилася табірна зміна у пришкільних таборах. Діти цікаво та весело провели 14 незабутніх днів. Це були екскурсійні поїздки Харківщиною, до МНС та Школи мистецтв у Новій Водолазі, до залізничної станції Власівка, до підприємства "Власівський Мірошник", до екопарку Фельдмана, Харківського дельфінарію, до Парку розваг ім. Горького, піші екскурсії рідним краєм, велосипедні маршрути. Не сумували дітлахи і під час перебування в закладах. Кожен день був наповнений різною тематикою, музикою, конкурсами, казками, спортивними змаганнями. Дякуємо нашим педагогам та працівникам закладів освіти за організацію та наповнення досугу дітей.  

21:57 17.06.2019

Випускний у дитячому садку

В Старовірівському дитячому садку пройшов випускний, на якому діти прощалися зі своїм садочком та мріяли про шкільне життя.

21:56 17.06.2019

День захисту дітей

31 травня в Старовірівській громаді пройшли заходи до дня захисту дітей. Лунали веселі пісні, дітлахи мали можливість взяти участь в цікавих конкурсах, випробувати себе в декламування віршів та інсценуванні казок. Після свята всі отримали солодкі подарунки.

08:08 05.06.2019

ДПА в 9 класі

28 травня в 9 класах ЗЗСО Старовірівської сільської ради пройшла державна нідсумкова атестація з української мови

10:45 29.05.2019

Розпочалася літня оздоровча кампанія

З 27 травня на базі закладів загальної середньої освіти Старовірівської сільської ради розпочали свою роботу дитячі заклади відпочинку з денним перебуванням. Всього в Старовірівській громаді функціонує 6 ДЗВ.

10:46 27.05.2019

Вхід для адміністратора