A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради Красноградського району Харківської області

Новини

33-тя річниця аварії на Чорнобильській АЕС

26 квітня відбувся урочистий захід з вшанування пам’яті загиблих від наслідків аварії на ЧАЕС. В заході взяли участь голова Нововодолазької районної ради Ротач С.О., Старовірівський сільський голова Біндус М.В., учасники ліквідації аварії на ЧАЕС, учні Старовірівського ліцею.

08:56 02.05.2019

День цивільного захисту

26 квітня на базі Старовірівського ліцею відбувся День цивільного захисту, в якому взяли участь усі заклади загальної середньої освіти Старовірівської ОТГ. Діти взяли участь в квесті “Цивільний захист - це не жарти”. 

08:48 02.05.2019

День відкритих дверей в ДНЗ «Регіональний Центр» (с.Рокитне )

18 квітня учні 9-11 класів Старовірівського ліцею відвідали ДНЗ «Регіональний Центр» (с.Рокитне ). Адміністрація закладу щиро вітала гостей та запрошувала до себе на навчання майбутніх кухарів, пекарів кондитерів, трактористів-машиністів, швачок, слюсарів, малярів та інших робочих професій. 

16:37 22.04.2019

НУШ в дії

18 квітня відбувся квест-урок "Я досліджую світ" на тему "Тварини рідного краю" у 1 класі НУШ, який підготувала та провела вчитель початкових класів Кочубей Галина Михайлівна.На уроці були присутні директори та вчителі 1-х класів закладів загальної середньої освіти Старовірівської сільської ради.

16:20 22.04.2019

Товариський матч в с.Станичне

17 квітня гравці футбольної команди Старовірівського ліцею взяли участь у змаганні з футболу на Кубок голови районної державної адміністрації, в якому також взяли участь команди Станичненського, Просянського, Ватутінського, Охоченського, Рокитненського ліцеїв. За підсумками гри перемогу здобула команда Ватутінського ліцею, наша команда виборола друге місце, третє місце – Рокитного. Ці змагання були присвячені урочистому відкриттю футбольного майданчика зі штучним покриттям в Станичненському ліцеї.

16:18 22.04.2019

Профорієнтаційний захід "Моя майбутня професія"

18 квітня в Старовірівському СБК відбувся профорієнтаційний захід за участю навчальних закладів Харківської області  різних рівнів акредитації. Учні ЗЗСО Старовірівської сільської ради мали можливість поспілкуватися з фахівцями різних професій, взяти участь у різних майстеркласах, пройти тестування на професійну спрямованість. 

16:06 22.04.2019

Семінар вчителів математики

15 квітня в Мелихівському ліцеї відбувся семінар вчителів математики та нарада директорів ЗЗСО Старовірівської сільської ради. Вчитель математики Мелихівського ліцею Мірошниченко Олександр Віталійович познайомив присутніх з використанням інтерактивного обладнання в навчанні математики. Учні 5 класу вирішували життєві та математичні задачі за допомогою смарт-дошки. 

17:11 16.04.2019

"Зоряні мрії"

14 квітня в Нововодолазькому районному будинку культури відбувся 2-й відбірковий тур районного конкурсу-фестивалю дитячої та юнацької естрадної творчості  "Зоряні мрії 2019", в якому взяв участь танцювальний колектив Старовірівського СБК під керівництвом Животкової М.С.

16:10 16.04.2019

Вхід для адміністратора