A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради Красноградського району Харківської області

Новини

19 лютого - День Державного Герба України

        Сьогодні відзначається День Державного Герба України, який є свідченням нашої державної гідності та мужності та символізує нерозривний зв'язок із Батьківщиною для українів в усьому світі. Тризуб – це відголос історії нашої нації та символ боротьби за суверенітет нашої держави.  Шануймо наші державні символи! Будьмо гідними нашої історії і тих завдань, які стоять перед Українською Державою сьогодні! Вітаємо!

13:17 19.02.2024

Нарада директорів закладів кльтури Старовірівської ТГ

   8 лютого на базі КЗ «Сільського будинку культури с.Старовірівка» відбулася нарада директорів та художніх керівників закладів культури під керівництвом начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради Оксани ТРЕГУБОВОЇ та провідного спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради Наталії АБДУЛИ.

11:14 09.02.2024

Тренінгове заняття для вчителів Старовірівської громади в рамках проєкту "Підготовка шкіл до соціальної згуртованості"

В СТАНИЧНЕНСЬКОМУ ЛІЦЕЇ продовжується проведення тренінгів в рамках проєкту “Підготовка шкіл до соціальної згуртованості”. 07 лютого до кімнати вільного простору завітали вчителі СТАРОВІРІВСЬКОЇ громади. Саме для них тренерами Анною МУДРОЮ та Ольгою ЦВІРКУН було проведено тренінг за програмою "Рух,  Ігри, Спорт та Креативність". Нагадаємо, що ця програма передбачає розуміння впливу ігор на психологічне розвантаження та застосування цих знань на практиці. Розуміємо, що в цей нелегкий час наші діти потребують ще більшої уваги. Саме завдяки таким тренінгам ми можемо навчитися невимушених ігор, які дають змогу розвантажити дітей від негативного впливу. Безпека дітей - це найголовніше, а бачити їхні щирі усмішки - це щастя.

09:01 08.02.2024

Цікаве навчання з мінної безпеки

Сьогодні на базі КЗ «СБК с.Миколаївка » та КЗ« СБК с.Старовірівка» були проведені лекції для дітей та дорослих представниками французької гуманітарної допомоги «Handicap international» на тему:«Правила поводження  з вибухонебезпечними предметами та як захистити себе під час збройного конфлікту».

15:26 06.02.2024

Тренінг в рамках "Підготовка шкіл до соціальної згуртованості "в Станичненському ліцеї

   Сьогодні, 02.02.2024 року, в рамках проєкту “Підготовка шкіл до соціальної згуртованості” в СТАНИЧНЕНСЬКОМУ ЛІЦЕЇ продовжується проведення тренінгів. Цього разу тренерами Анною МУДРОЮ та Ольгою ЦВІРКУН було проведено тренінг для працівників ліцею за програмою "Рух,  Ігри, Спорт та Креативність". Програма тренінгу передбачає розуміння впливу ігор на психологічне розвантаження та застосування цих знань на практиці. Продовжуємо рухатись вперед та створюємо Безпечний простір для дитини.

14:19 02.02.2024

ВИЗНАЧЕНО ДАТИ ПРОВЕДЕННЯ НМТ-2024

  Національний мультипредметний тест (НМТ) у 2024 році заплановано провести протягом 14 травня — 19 липня. Такий період визначено наказом  http://surl.li/puceb  Міністерства освіти і науки України.

14:30 26.01.2024

Вхід для адміністратора