A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді та спорту Старовірівської сільської ради Красноградського району Харківської області

Новини

Огляд готовності закладів освіти Старовірівської ОТГ до нового навчального року

26.08.2020 відбувся огляд готовності закладів освіти Старовірівської сільської ради до роботи у 2020/2021 навчальному році. Комісією було відвідано всі навчальні заклади Старовірівської об'єднаної територіальної громади. Заклад дошкільної освіти, заклади загальної середньої освіти та їх дошкільні підрозділи готові до роботи у новому навчальному році: кабінети облаштовані новими меблями, комп'ютерною технікою, обладнано шкільні спортивні майданчики, їдальні. Враховуючи освітню реформу в рамках реалізації Нової української школи, вжито заходів щодо осучаснення освітнього простору початкових класів. Приємно відмітити, що педагоги з розумінням та творчістю підійшли до облаштування навчальних приміщень, що створює атмосферу затишку, спокою та  активного відпочинку учнів. Для дотримання санітарно-епідемічних вимог в достатній кількості закуплено у заклади освіти паперові рушники, вологі серветки, антисептики, дезінфектори, одноразові маски, прибори для скринінгу температури тіла, ємності для утилізації використаних масок та перчаток. Також засобами захисту забезпечено і водіїв шкільних автобусів Старовірівської ОТГ.

19:02 26.08.2020

Увага! Онлайн-опитування!

Увага! Онлайн-опитування! Державна служба якості освіти України проводить анонімне онлайн-опитування з метою вивчення готовності закладів загальної середньої освіти до початку нового 2020/2021 навчального року та визначення проблем, що потребують вирішення. Просимо Вас підтримати ініціативу Служби та прийняти участь у анкетуванні. Посилання на анкети: – анкета для учнів – https://forms.gle/fMAdH6vcJZTcFZwE7 – анкета для батьків – https://forms.gle/Niw5tdsJDKTSxS2L8 – анкета для педагогів – https://forms.gle/UmHSL61ZAuvU39o66 – анкета для керівників – https://forms.gle/CuyChyiJ1ZqQJZAz8 – анкета для засновників – https://forms.gle/yTmBj4xTYUKj547KA Опитування триває з 7 до 13 серпня 2020 року.

10:27 11.08.2020

Увага! Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)

Відповідно до Постанови Головного державного санітарного лікаря України від 30.07.2020 № 42 було затверджено Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)

15:06 03.08.2020

Вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти випускниками Старовірівської об’єднаної територіальної громади.

Сьогодні, 31 липня 2020 року, відбулося урочисте вручення свідоцтв  про здобуття повної загальної середньої освіти 15 випускникам громади, 10 з яких – випускники Старовірівського ліцею та 5 – випускники Мелихівського ліцею. Здобувачів освіти вітали голова Нововодолазької районної ради Ротач Світлана Олександрівна, заступник голови Нововодолазької районної державної адміністрації Мащенко Анастасія Миколаївна, голова Старовірівської сільської ради Біндус Микола Васильович та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Трегубова Оксана Анатоліївна.

09:08 31.07.2020

01 серпня Старовірівський дошкільний навчальний заклад (дитячий садок) Старовірівської сільської ради відновить свою роботу.

Сьогодні, 30 липня успішно пройшов перевірку Старовірівський заклад дошкільної освіти щодо готовності відновити свою роботу в умовах адаптивного карантину. Приймальна комісія одноголосно прийняла рішення про відновлення роботи закладу з 01 серпня.

21:36 30.07.2020

Вхід для адміністратора